جگر و پس از آن گوشت قرمز (گاو و گوسفند)، مرغ و ماکیان و ماهی است.
حبوبات، انواع مغز دانه ها (پسته، بادام، گردو، فندق و...) از منابع خوب آهن هستند.
سبزیجات برگ سبز تیره مثل جعفری، برگهای تیره کاهو، برگ چغندر نیز از منابع خوب آهن هستند. جذب آهن موجود در اسفناج به دلیل وجود اگزاالت در آن، کم است.
انواع خشکبار مثل برگه هلو، آلو و زرد آلو، توت خشک، انجیر خشک، خرما، کشمش، میوههای خشک
نانهای غنیشده با آهن. در کشور ما انواع نانهای تافتون، بربری و لواش با آهن و اسید فولیک غنی میشوند.
زرده تخممرغ حاوی مقداری آهن است اما آهن موجود در زرده تخممرغ نیز از قابلیت جذب کمی برخوردار است.